ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΔΡΑΣΕΙΣ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

RubyTuesday #8

Ziggy boys and Ziggy girls, let’s dance!

Η τελευταία RubyΤρίτη, κλείνει με ένα μεγάλο αφιέρωμα στον David Bowie. H δημοσιογράφος και συγγραφέας Μαρία Μαρκούλη, που στο βιβλίο της «Αναζητώντας τον Starman» (εκδόσεις Fairead) περιέγραψε το φαινόμενο στην απόλυτη ολότητά του, μαζί με τον μουσικό Γιώργο Δημητριάδη, αναπτύσσουν όλο το bowieκό Zeitgeist.

Η περσόνα, το ρίσκο, η πολυσχιδής μουσική του ταυτότητα, τα χρόνια στο Βερολίνο, η μόδα, η συνομιλία του με όλα τα ρεύματα της μουσικής, η πρωτοπορία και το ταραχώδες μιας τέχνης περί του είναι. Προσωπεία, αποκλίσεις, αναφορές, ζωγραφική, σινεμά, και προπάντων μια απάντηση στο ερώτημα: είναι η μεγαλύτερη περσόνα όλων των εποχών;

Ακολουθεί ένα μεγάλο πάρτι, που αποχαιρετά τις 8 Τρίτες που κράτησαν την Αθήνα σε μουσικοβιβλιοφιλική υπερδιέγερση!

Σύντομη γενική περιγραφή:

Με τίτλο εμπνευσμένο από το τραγούδι των RollingStones, “RubyTuesday” η δράση υλοποιεί  8 θεματικές βραδιές Τρίτης, σε 8 μπαρ/χώρους της Αθήνας, με 8 βιβλία ελληνικών εκδοτικών οίκων αφιερωμένα σε παγκόσμιους θρύλους της μουσικής, που θα συζητηθούν, θα αναλυθούν και στη συνέχεια θα..λικνιστούν!

Διαλέγοντας, αναλόγως με τον μουσικό όπου είναι αφιερωμένη η κάθε RubyTuesday και τον αντίστοιχο χώρο/ μπαρ, όπου και το κλίμα, και η μουσική του άποψη συμβαδίζει με το στιλ και την κουλτούρα του ήχου του «τιμώμενου» προσώπου, οι δημοσιογράφοι και ραδιοφωνικοί παραγωγοί Θάλεια Καραμολέγκου και Στέφανος Τσιτσόπουλος προσκαλούν με ελεύθερη είσοδο και προαιρετική κατανάλωση, όλους τους Αθηναίους που αγαπούν το διάβασμα, τη μουσική, την κουβέντα και την ανταλλαγή συζητήσεων και απόψεων, σε 8 κινητά «book parties»! Παρέα μαζί τους σε κάθε RubyTuesday και σπέσιαλ επώνυμοι καλεσμένοι με θητεία στο είδος!

Διοργάνωση: «Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» δήμου Αθηναίων, Athens Voice Radio 102,5

Ενότητα: Η Μεγάλη Γιορτή της Ανάγνωσης

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 16.04
ΏΡΑ Ώρα: 20:00.( Διάρκεια 90 λεπτά) Ώρα έναρξης πάρτι: 22:00
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Faust bar, Καλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος 12