ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΔΡΑΣΕΙΣ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ruby Tuesdays! #4

Με τίτλο εμπνευσμένο από το τραγούδι των Rolling Stones, “Ruby Tuesday” η δράση υλοποιεί 8 θεματικές βραδιές Τρίτης, σε 8 μπαρ/χώρους της Αθήνας, με 8 βιβλία ελληνικών εκδοτικών οίκων αφιερωμένα σε παγκόσμιους θρύλους της μουσικής, που θα συζητηθούν, θα αναλυθούν και στη συνέχεια θα χορευτούν ως το ξημέρωμα.

Διαλέγοντας, αναλόγως με τον μουσικό όπου είναι αφιερωμένη η κάθε Ruby Tuesday και τον αντίστοιχο χώρο/ μπαρ, όπου και το κλίμα, και η μουσική του άποψη συμβαδίζει με το στιλ και την κουλτούρα του ήχου του «τιμώμενου» προσώπου, οι δημοσιογράφοι και ραδιοφωνικοί παραγωγοί Θάλεια Καραμολέγκου και Στέφανος Τσιτσόπουλος προσκαλούν με ελεύθερη είσοδο και προαιρετική κατανάλωση, όλους τους Αθηναίους που αγαπούν το διάβασμα, τη μουσική, την κουβέντα και την ανταλλαγή συζητήσεων και απόψεων, σε 8 κινητά «book parties»! Παρέα μαζί τους σε κάθε Ruby Tuesday και σπέσιαλ επώνυμοι καλεσμένοι με θητεία στο είδος! 

RubyTuesday #4

Θεματική βραδιά: Leonard Cohen: από τον Καναδά ως την Ύδρα είναι μόνο μερικά τραγούδια δρόμος.

Στην τέταρτη συνάντηση, οι τραγουδοποιοί Νίκος Πορτοκάλογλου και Nalyssa Green,συζητούν για την ποίηση και τη μελωδία του μεγάλου Καναδού. Τα βιβλία του «Το αγαπημένο παιχνίδι» (Μελάνι), «Ο Λέοναρντ Κοέν με δικά του λόγια» (Μελάνι), γίνονται η αφορμή για να μυηθεί το κοινό στο συναίσθημα αλλά και την υπαρξιακή φλόγα που κατάκαιγε την ψυχή του. Από τους χειμώνες στο Μόντρεαλ μέχρι και τα καλοκαίρια στην Ύδρα, μια βραδιά που μεταμορφώνει το χώρο σε ένα καμπαρέ από σουβενίρ των γειτονιών του κόσμου.

Oργάνωση: «Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» δήμου Αθηναίων, Athens Voice Radio 102,5

Ενότητα: Η Μεγάλη Γιορτή της Ανάγνωσης

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 26.02
ΏΡΑ Ξεκίνημα των συζητήσεων στις 20:00. Διάρκεια συζήτησης- παρουσίασης: 90 λεπτά (μαζί με την συμμετοχή του κοινού). Ώρα έναρξης πάρτι: 22:00 με... (μακάρι κι ως τα χαράματα!)
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Tiki (Φαλήρου 15)