ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΔΡΑΣΕΙΣ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ruby Tuesdays! #3 Θεματική βραδιά: Keith Richards, αγόρι από πέτρα ή εκείνος που δεν λύγισε ποτέ!

Με τίτλο εμπνευσμένο από το τραγούδι των Rolling Stones, “RubyTuesday” η δράση υλοποιεί 8 θεματικές βραδιές Τρίτης, σε 8 μπαρ/χώρους της Αθήνας, με 8 βιβλία ελληνικών εκδοτικών οίκων αφιερωμένα σε παγκόσμιους θρύλους της μουσικής, που θα συζητηθούν, θα αναλυθούν και στη συνέχεια θα χορευτούν και θα χορέυουν ώς το ξημέρωμα.

Διαλέγοντας, αναλόγως με τον μουσικό όπου είναι αφιερωμένη η κάθε RubyTuesday και τον αντίστοιχο χώρο/ μπαρ, όπου και το κλίμα, και η μουσική του άποψη συμβαδίζει με το στιλ και την κουλτούρα του ήχου του «τιμώμενου» προσώπου, οι δημοσιογράφοι και ραδιοφωνικοί παραγωγοί Θάλεια Καραμολέγκου και Στέφανος Τσιτσόπουλος προσκαλούν με ελεύθερη είσοδο και προαιρετική κατανάλωση, όλους τους Αθηναίους που αγαπούν το διάβασμα, τη μουσική, την κουβέντα και την ανταλλαγή συζητήσεων και απόψεων, σε 8 κινητά «bookparties»! Παρέα μαζί τους σε κάθε RubyTuesday και σπέσιαλ επώνυμοι καλεσμένοι με θητεία στο είδος! 

RubyTuesday #3

Θεματική βραδιά: Keith Richards, αγόρι από πέτρα ή εκείνος που δεν λύγισε ποτέ!

Στην τρίτη συνάντηση, ο ηθοποιός Τάκης Σπυριδάκης και ο τραγουδιστής – συνθέτης Κώστας Τουρνάς, συζητούν με αφορμή τα ημερολόγια της ζωής του Ρίτσαρντς, τα οποία εκδόθηκαν στην Ελλάδα στην αυτοβιογραφία του με τίτλο “Life” (εκδόσεις Λατέρνατιβ), για το τι σημαίνει «ροκ» τρόπος θέασης και συμπεριφοράς.

Οργάνωση: «Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» δήμου Αθηναίων, Athens Voice Radio 102,5

Eνότητα: Η Μεγάλη Γιορτή της Ανάγνωσης

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 12.02
ΏΡΑ Ξεκίνημα των συζητήσεων στις 20:00. Διάρκεια συζήτησης- παρουσίασης: 90 λεπτά (μαζί με την συμμετοχή του κοινού). Ώρα έναρξης πάρτι: 22:00 με... (μακάρι κι ως τα χαράματα!)
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Εφημερίδα (Σίνα και Βησσαρίωνος)