ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΔΡΑΣΕΙΣ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ruby Tuesdays! #1

 Ruby Tuesdays! 8 μπαρ, 8 μουσικά βιβλία, 8 συζητήσεις και 8 γιορτές, για την φυλή μας, που διαβάζει και απολαμβάνει μουσική!

Με τίτλο εμπνευσμένο από το τραγούδι των RollingStones, “RubyTuesday” η δράση υλοποιεί 8 θεματικές βραδιές Τρίτης, σε 8 μπαρ/χώρους της Αθήνας, με 8 βιβλία ελληνικών εκδοτικών οίκων αφιερωμένα σε παγκόσμιους θρύλους της μουσικής, που θα συζητηθούν, θα αναλυθούν και στη συνέχεια θα χορευτούν ως το ξημέρωμα. 

Διαλέγοντας, αναλόγως με τον μουσικό όπου είναι αφιερωμένη η κάθε RubyTuesday και τον αντίστοιχο χώρο/ μπαρ, όπου και το κλίμα, και η μουσική του άποψη συμβαδίζει με το στιλ και την κουλτούρα του ήχου του «τιμώμενου» προσώπου, οι δημοσιογράφοι και ραδιοφωνικοί παραγωγοί Θάλεια Καραμολέγκου και Στέφανος Τσιτσόπουλος προσκαλούν με ελεύθερη είσοδο και προαιρετική κατανάλωση, όλους τους Αθηναίους που αγαπούν το διάβασμα, τη μουσική, την κουβέντα και την ανταλλαγή συζητήσεων και απόψεων, σε 8 κινητά «bookparties»! Παρέα μαζί τους σε κάθε Ruby Tuesday και σπέσιαλ επώνυμοι καλεσμένοι με θητεία στο είδος! 

Ruby Tuesdays! #1

Beautiful People! Ο ηλεκτρονικός συνθέτης αλλά και καθηγητής μουσικής Σεραφείμ Τσοτσώνης δεν χρειάζεται συστάσεις: πιονέρος από το 2006 έως και σήμερα στο πεδίο του digital sound με τις κυκλοφορίες των δίσκων του, είτε προσωπικές δουλειές είτε κινηματογραφικά σάουντρακ, ο Τσοτσώνης αποτελεί μια από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες της ελληνικής electronica. Χορευτική αλλά και σκεπτόμενη μουσική μπολιασμένη με ρυθμό, μπλιπ, μπλοπ αλλά και ποίηση. Δράση: ο χορευτικός ρυθμός και τα συνθεσάιζερ δεν είναι παρά άλλο ένα εργαλείο ώστε να αποκτήσουν υπόσταση και άξονα τα ποιήματα και το πάθος για έναν ειρηνικό κόσμο, μια επιστροφή στην αθωότητα, στον σεβασμό όλων των πλασμάτων και την ειλικρινή αποδοχή της διαφορετικότητας. Η αυτοβιογραφία του Moby «Πορσελάνη» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ροπή. Και είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για συζήτηση, χορό αλλά και επανεκτίμηση της λέξης αγάπη! 

Οργάνωση: Radio PlanB, με τη στήριξη της «Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» δήμου Αθηναίων.

Ενότητα: Η Μεγάλη Γιορτή της Ανάγνωσης

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 15.01
ΏΡΑ 20:00 - 21:30: συζήτηση - παρουσίαση, 22:00 - … : πάρτι
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Τσιν-Τσιν (Κιάφας 6)