ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΔΡΑΣΕΙΣ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πρόσκληση για τα εγκαίνια της εφημερίδας ΒΙΚΤΩΡΙΑ POST

 To Victoria Square Project και το 2ο ΓΕΛ Αθηνών «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» με χαρά σας προσκαλούν στην εκδήλωση εγκαινίων της εφημερίδας ΒΙΚΤΩΡΙΑ POST που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου από τις 11:00 μέχρι τις 14:30, στον χώρο του σχολείου:  Χέυδεν 35, Αθήνα, 10434.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διοργάνωσης Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου του δήμου Αθηναίων. 

 

Η εποχιακή σχολική εφημερίδα ΒΙΚΤΩΡΙΑ POST είναι ένα προϊόν ιδεών και σκέψεων μιας ομάδας μαθητών και μαθητριών του 2ου ΓΕΛ Αθηνών Θ. Αγγελόπουλος -που ενδιαφέρονται για την ενασχόληση με τη δημοσιογραφία και τις τέχνες- σχετικά με θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και τη γειτονιά τους. Είναι ένα εγχείρημα για να έρθουν οι μαθητές και οι μαθήτριες σε επαφή με τη δημιουργία, τη χρήση και τις εκφάνσεις της έννοιας του εντύπου. 

 

Στόχος είναι η εφημερίδα αυτή να εκδίδεται εποχιακά – περίπου κάθε τρεις μήνες. Στο πρώτο τεύχος, διαβάστε μεταξύ άλλων: τι μας λένε δύο καλλιτέχνες της περιοχής για τα έργα τους, τι απαντάει η συντακτική μας ομάδα στο ερωτηματολόγιο του Προυστ, τις αγωνίες μας για τα νεοκλασικά κτίρια της Αθήνας, τη λαχτάρα μας για τις εξετάσεις (#not), τα βάσανά μας, τι είναι το Cosplay και πως να φτιάξετε τα τέλεια κόλλυβα, δείτε τις φωτογραφίες, τις ζωγραφιές μας και πολλά άλλα! 

 

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα γίνουν βόλτες για το μοίρασμα αντιτύπων της εφημερίδας στη γειτονιά. Θα υπάρχει χαλαρή γιορτινή ατμόσφαιρα με μουσική, χειροτεχνίες και μπουφέ με σπιτικά εδέσματα και σνακ που θα μας ετοιμάσουν τα παιδιά της συντακτικής ομάδας. 

 

Ελάτε να προμηθευτείτε πρώτοι και πρώτες αντίτυπα της ΒΙΚΤΩΡΙΑ POST και να γνωρίσετε από κοντά τους νέους και τις νέες αρθρογράφους και καλλιτέχνες της Βικτωρίας. 

 

Βικτώρια Post 1: Διαβάστε εδώ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΏΡΑ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ